Пт
2010-09-10, 19:51
Форум TV-РЕМОНТ
Ви Відвідувач | Головна сторінка (HOME) Форум (FORUM) Реєстрація (Register) Вхід (Sign in)
Головна сторiнка
(HOME)
Схеми телевiзорiв
(TV service manuals)
Схеми (LCD-TFT-Plazma TV) Схеми VIDEO (VCR, DVD) Схеми TV+VCR, TV+DVD Корисна інф-я
(Useful inform.)
Прошивки пам'яті
(Memory dumps)

Довiдник
(Guide to datasheets)
Статті і таблиці
(ARTICLES and TABLES)

Сервісні меню
(Service mode for TV)
Каталог сайтiв
(SITE CATALOG)
Замовити DVD-диски Наш форум
(OUR FORUM)
Кориснi програми DIVU, JPG,... viewers Iнформацiя про сайт
ABOUT US

У нас є більше 8 Гігабайт телевізійних схем, а також багато корисних програм для WINDOWS. Ви можете одержати їх ВСІ І ОДРАЗУ, замовивши у нас бандероль з двома DVD-дисками. Вартість бандеролі в межах України - 100 грн.
Замовити бандероль можна ОСЬ ТУТ.
Оплата бандеролі з DVD-дисками - на пошті при отриманні.
Ознайомтесь зі списком всіх наших схем (DOWNLOAD the list of files).
Если вы живете за пределами Украины, вы также можете заказать бандероль с двумя DVD-дисками, на которых ВСЕ файлы нашего сайта (схемы, прошивки памяти, таблицы и другая полезная информация). Загрузите список всех наших схем, там детально указано, как заказывать и получать бандероль с DVD-дисками.
Пошук по сайту

Пошук від GOOGLE

ФОРУМ КЛУБУ "SAMSOBY UNITED" ВІТАЄ ВАС!

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум (FORUM) » Запитання і відповіді (questions and answers) » Інше / Another » Кодекс українського телемайстра
Кодекс українського телемайстра
tv-remontДата: Сб, 2008-02-23, 10:22 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 1
Статус: Відсутній
1. Український телемайстер любить сало, якщо ж він не любить сала, то він є почесним африканським телемайстром

2. Український телемайстер ніколи не запізнюється, хоча може затримуватись на будь-який час

3. Український телемайстер ніколи не п'є спиртного вище міри

4. Український телемайстер не говорить про клієнтів слів, на які вони заслуговують

5. Клієнт завжди правий, і правий він в тому, що ремонт буває дорогий і дуже дорогий

6. Всі клієнти рівні, хоча деякі з них рівніші за інших

7. Український телемайстер ніколи не каже "у мене немає такої деталі" замість слів "чорт його знає, чому не працює"

8. В роботі і в сексі український телемайстер користується принципом "можу, вмію, хочу і буду"

9. Девіз українських і латиноамериканських телемайстрів: NEVSEREMOS' !

10. Надія згорає останньою !

11. (додайте свої правила кодексу)

Форум (FORUM) » Запитання і відповіді (questions and answers) » Інше / Another » Кодекс українського телемайстра
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright Fediv V.V. © 2006-2009