| Відгуки |
| OstapZ | Дата: Сб, 2010-04-10, 10:48 | Повідомлення # 11 |
|
1
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Відсутній
| Підкажіть... де дівся мій запит? Запитуйте, вимагайте, просіть... АЛЕ В ВІДПОВІДНИХ РОЗДІЛАХ ! Є розділи для запитань по ремонту, а є розділи для заявок на ті чи інші схеми, і таке інше. Хто пише згідно рекомендацій, і в потрібному розділі форуму, отримує відповідь.
|
| |
| | |
| mega53 | Дата: Чт, 2010-05-13, 02:56 | Повідомлення # 12 |
|
1
| fena değil vep siteniz güzel turkey selamlar NO turkey selamlar! Türk selamlar, türkiye selamlar! "Turkey selamlar" biz anlamak "hello hindi adresinden"
|
| |
| | |
| dadik | Дата: Пт, 2010-09-24, 09:08 | Повідомлення # 13 |
|
1
| Почему в информации написано,что сайт представлен в украинском и английском вариантах,а где русский? Вас,кто,Ющенко благославлял? Я привык к русской терминалогии,да и многие наверно тоже...подумайте над этим и люди к Вам потянутся.Удачи!
|
| |
| | |
| TIVAN | Дата: Пн, 2010-09-27, 12:38 | Повідомлення # 14 |
|
4
Репутація: 2
| dadik, вы написали при регистрации на этом сайте, что вы киевлянин. Я тоже киевлянин.А для настоящего киевлянина, как известно , должно быть по барабану - общаться на русском языке, чи спілкуватися на українській мові.
|
| |
| | |
| danev | Дата: Нд, 2010-11-07, 13:48 | Повідомлення # 15 |
|
1
| Вітаю творців сайту і бажаю успіху в роботі, багатьох і багатих відвідувачів (в розумінні-спонсорів )! Ви на правильному шляху (тільки на Вашому сайті ОДРАЗУ знайшов повний опис в PDF TV SUPRA S-14N7A з дуже хорошою якістю!), РЕСПЕКТ И УВАЖУХА!!! З приводу мови. Звичайно, для багатьох, особливо на сході та півдні України більш звично користуватись російською, але я думаю що розумна людина знає не тільки свою рідну, але й державну мову теж. Тут навіть турецькою пробують звертатись, а українська навіть корінним росіянам більш зрозуміла, ніж турецька! Погодьтесь! За перше враження від сайту- Вам оцінка ВІДМІННО!
|
| |
| | |
| stalker-manyak | Дата: Пт, 2010-12-24, 01:55 | Повідомлення # 16 |
|
1
| Отличный Сайт! Здесь я нашёл много полезного!Спасибо организаторам!Успехов вам в работе!
|
| |
| | |
| nicols3 | Дата: Чт, 2011-11-10, 22:08 | Повідомлення # 17 |
|
1
| Живу километрах в 80-ти от завода ВИТЯЗЬ , а уже второй раз нашел схему надлежащего качества только у Вас . Спасибо !
|
| |
| | |
| vvv | Дата: Вт, 2011-12-20, 16:03 | Повідомлення # 18 |
1
| Які ви молодці! Бажаю успіху та процвітання! Приємно,що нарешті з"явився наш сайт.
|
| |
| | |
| VUSA | Дата: Пт, 2012-03-02, 14:16 | Повідомлення # 19 |
|
1
| Дуже радий що є такий сайт,тим більше український.А для російськомовних тільки одне скажу,жити в Україні ціле життя і не знати мови....
Від адміністратора: це ви про придурка Азарова чи про інших російськомовних ?
|
| |
| | |
| KVN51 | Дата: Пт, 2012-03-16, 10:58 | Повідомлення # 20 |
|
1
| Сайт хороший тільки жаль що деякі учасники тему вікривають і далі руки не доходять щоб продовжити і закрити це просто не повага до форуму.
Від адміністратора: ні, це не неповага до форуму. Це традиційна поведінка в Інтернеті. Не читають навіть корисні поради, які їм пишуть на їхній темі.
|
| |
| |
|